31 Ağustos 2022 - Çarşamba

Haber İlkemizi ve Tarafsız Yayıncılığımızı Değil, Arayüzümüzü Yeniledik

Yazar - Sedat Sevim
Okuma Süresi: 3 dk.
Sedat Sevim

Sedat Sevim

-
Takip EtGoogle News

"Gurbet ile Sılayı Buluşturan Nokta" sloganıyla, "Merhaba" diyerek yayın hayatımıza başlayalı 15 yıl oldu.

Hayata geçirdiğimiz Gurbet24 TV projemizin yoğunluğu dolayısıyla haber portalı sitemizi biraz askıya almıştık. Şimdi “Evet Nerede Kalmıştık” diyerek, sitemizi yeniden aktif hale getiriyoruz.

Erzincanlıların Sesi olarak, hızla gelişen bilişim teknolojisini yakından takip ederek, 15 yıldır internet haberciliğinde kazandığımız tecrübe ve deneyimleri, haber ilkemizi ve tarafsız yayıncılığımızı değiştirmeden, sadece teknolojiye ayak uydurmak ve sizlere yeni tasarımı ve zenginleştirilmiş içeriğiyle daha güzel hizmeti sunmak amacıyla sitemizin ara yüzünü yeniledik.

www.erzincanlilarinsesi.com olarak, geride bıraktığımız 15 yıl içerisinde, sizlerden aldığımız ilgi ve destek gücümüze güç kattı ve internet haberciliğinde önemli bir yere oturduk.

Gurbet ile Sıla arasında bir köprü kurduk.

Her geçen gün dalga dalga büyüyerek, toplumumuz tarafından güven duyulan, haberleri takip edilen bir haber sitesi haline geldik.

Sizlerden aldığımız güçle, her kurum, kuruluş ve STK'lara eşit mesafede durarak yolumuza devam edeceğiz.

Yayın politikamızın temel ilkesi, 15 yıldır olduğu gibi, bundan böylede Erzincanımızın menfaatleri olacak, gurbet ile sıla arasında bir köprü olarak, üstlendiğimiz misyonu en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağız.

Erzincanlıların Sesi'nin bugün geldiği noktanın asıl kahramanları yazılarıyla gündeme ışık tutan; Süleyman Karaman, İsmail YücelCelal Pir, Adnan Öksüz, Muzaffer Ayhan Kara, Recep Babacan ve Ercan Babacan'a teşekkür ediyoruz.

Yenilenen ara yüzümüzle birlikte, yazar kadromuza alanlarında uzman çok değerli isimler de katıldı. Kendilerine Erzincanlıların Sesi Ailesine hoş geldiniz diyor, gücümüze güç katacaklarına yürekten inanıyoruz.

İstanbul’da, Erzincan’ın ilk ve tek haber portalı sitesi olan www.erzincanlilarinsesi.com, sizlerden aldığı güç ve destekle üstlendiği misyonu, vizyonuyla onur ve gururla sürdürmeye devam edecektir.

Erzincan ile ilgili en hızlı ve en sıcak haberleri takip etmek için gözünüz hep bizde olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları