06 Eylül 2022 - Salı

BİR ŞEYLER YAPMALI

Yazar - Atilla Kırali
Okuma Süresi: 3 dk.
Atilla Kırali

Atilla Kırali

-
Takip EtGoogle News

Sevdayı aşka dönüştürmek diye bir realite vardır.

Bu gerçeği başarabileni ve hayata geçireni de hep takdir edip örnek almak da bir başka güzelliktir.

Yaptığı bütün çalışma ve gayretlerde ben değil, biz ve memleketim şiarıyla yola çıkan Gurbet24 TV yönetimi ve kadrolarını da hep takdir etmişimdir.

Acizane bizde, her daim bu azim ve kararlılığa ne gibi artı değer kazandırırız düşüncesinde olmuşuzdur.

Bu sebepledir ki, Gurbet24 TV yayına başladığı ilk günden itibaren, çok yoğun işlerimin olmasına rağmen, haftada bir gün ben de program yapmaya (çorbada tuz misali) başladım.

Liseyi daha yeni bitirdiğim yıllarda (70'li yılların sonu) gazetecilik hayatıma Tercüman Gazetesi'nde genç yaşımda başlamıştım.

Ta ki o zamanların en büyük gazetelerinden biri olan ve bütün sağ kesimin mutlaka okuduğu gazetenin maalesef çeşitli sebeplerden dolayı kapanmasına kadar orada çalıştım.

Aslında Tercüman Gazetesi'nde yaşananları, kapanma süreçlerini de ilerleyen zamanda yine bu köşemde yazmak isterim.

Daha sonra, çeşitli görsel ve yazılı medya sektörlerinde yarı zamanlı çalışmalarım oldu.

Sürekli Basın Kartına da sahip olduktan sonra biraz da ticari faaliyetlere atıldık.

Allah'a şükür ticari hayatımızda da hiç kimsenin hakkına girmeden küçük çaplı da olsa bir şeyler yaptık.

Şimdi ise, Gurbet24'te meslek hayatımın ilk günlerindeki heyecanla bu değerli dostlara katkı sağlama gayreti içerisindeyim.

Çünkü, kalpleri Erzincan ve Erzincanlılar için atan, bölgeye artı katkı değer sağlamak adına, yöreye nasıl faydamız olur düşüncesindeki bu arkadaşlara kayıtsız kalamazdık.

Yayın politikalarında göstermiş oldukları tarafsız ve demokratik tavırları, bütün her görüşe yer vermeleri karşılığını da hem Erzincanlılardan hem de diğer çevrelerden takdirle toplayarak almışlardır.

Bize de düşen yeni görev, bu anlayışa maddi-manevi destek olmaktır. Tabii sadece biz değil, bu anlayışı bütün çevremize de duyurarak onların da desteğini almak olmalıdır.

Evet yeni yayın döneminde de İnşallah o anlayışımızı devam ettirecek, yeni hedeflere yelken açma gayretinde olanlara da destek vereceğiz.
Bir sonraki yazımda buluşmak dileğiyle, kalın sağlıcakla.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.